Sobota, 19 Września, 2020     ostatnia aktualizacja 18-09-2020
 
 Nowe spojrzenie na jakość(wartość) wina.
- 2008-03-21 23:19:12
Jeszcze kilkadziesiąt lat temu gdy nie było chemicznych oprysków sensowne było wybieranie win najlepszych spośród najlepszych (ZDROWYCH).Dzisiaj podział win powinien być na wina chemicznie reanimowane do spożycia i wina czyste od chemii (ZDROWE).Przecież marchewka pryskana smakuje tak samo jak niepryskana!A różnica jest taka jak między Ziemią a Niebem !!!Ocena win powinna być zweryfikowana !
 2008-03-21 23:41:54 - Grzegorz Włodarczyk
Na etykietach win chemicznie pryskanych powinno być ostrzeżenie pisane DUŻYMI literami,że zagraża to ZDROWIU konsumentów.Dla Polskich winiarzy uprawa winorośli odpornych na choroby a przez to wolnych od chemii to jedyna szansa na zaistnienie w tej branży!!!
 
 2008-03-30 00:23:21 - Grzegorz Włodarczyk
Prawdziwa Cnota artykułów krytykujących się nie boi !!!
 
 2008-04-05 21:27:12 - Grzegorz Włodarczyk
A to co się stało w "świecie(przez małe ś)winiarskim(też przez małe w)"to najdelikatniej mówiąc Skandal(przez wajwięksse S
 
 2008-04-05 21:36:11 - Grzegorz Włodarczyk
S.O.S.ale nie napisye nicyego wiecyej bo mi sie komputer ysablokowal !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
 2008-04-05 23:39:10 - Grzegorz Włodarczyk
A nie mówiłem?