Sobota, 23 Czerwca, 2018     ostatnia aktualizacja 22-06-2018
 
Platforma Gastronomiczna Made - "Być 3 kroki przed i zarabiać"
 
2018-06-11

Informacja prasowa


Glokalne i nowatorskie spotkanie biznesowe w ramach Platformy Gastronomicznej MADE zbliża się już wielkimi krokami. 18 czerwca podczas drugiej krakowskiej edycji MADE Restaurant zaprezentowane zostaną metody i narzędzia efektywnego zarządzania restauracją, aby zgodnie z hasłem tegorocznego cyklu wskazać uczestnikom drogę, jak „BYĆ 3 KROKI PRZED I ZARABIAĆ” w biznesie gastronomicznym.






MADE Restaurant Kraków to zdecydowanie najważniejsze wydarzenie branżowe w Południowej Polsce, gdzie w gronie liderów i najbardziej aktywnych praktyków gastronomii, uczestnicy będą mieli szansę wymienić się swoimi doświadczeniami i opiniami. Program spotkania oparty będzie przede wszystkim o case studies oraz analizy finansowe poszczególnych działań, a także otwarte debaty na newralgiczne i najbardziej aktualne tematy w branży. 

Miło nam poinformować o gronie znakomitych ekspertów, którzy przyjęli nasze zaproszenie. Spotkamy się i porozmawiamy m.in. z: Radosławem Froncem (Szara Gęś, Kogel Mogel, Fiorentina Ristorante, La Grande Mamma, La Campana, Wesele, Bianca), Andrzejem Rachwalskim (Z ust do ust, Klubokawiarnia Pozytywka, Bajzel, PIK), Renatą Targosz (ZaKładka), Grzegorzem Wejerem (Winne Pola), Szymonem Cieślą (Mercy Brown) czy Krzysztofem Radoszewskim (UberEATS). Wśród prelegentów i uczestników dyskusji będą również: Janusz Bogusz (Moo Moo Steak & Wine), Paweł Bereza (Modern Catering, Cafe Manggha), Tomasz Habdas (restaurator, konsultant i trener MADE), Magdalena Kasprzyk-Chevriaux oraz Wojciech Krawiec (Kancelaria Adwokacka LASSOTA I PARTNERZY), Tomasz Kolbusz (Pimiento Argentino Grill), Przemek Reginia (Amarylis), Karolina Milczanowska oraz Katarzyna Płachecka (Jedling Marketing), Aleksandra Batko (AGED), Maria Florek (Hotel Lenart). A to ciągle niepełna lista! Na krakowskiej scenie nie zabraknie oczywiście Organizatorów – Agnieszki Małkiewicz, MADE Restaurant oraz Katarzyny Derdzińskiej, MADE Progress.

Szczegółowy program wydarzenia, sylwetki wszystkich ekspertów, jak również lista współpracujących partnerów biznesowych i medialnych dostępne są na stronie https://maderestaurant.pl/krakow/.
Po raz pierwszy na MADE Restaurant w Krakowie będzie również okazja, aby wziąć udział w bezpłatnych konsultacjach MADE PROGRESS.  Uczestnicy mogą liczyć na fachowe wsparcie dla swojego biznesu podczas indywidualnych sesji z doświadczonymi ekspertami w gastronomii. Będzie można usiąść z nimi do stołu i porozmawiać o swoich konkretnych sprawach z zakresu Prawa, Finansów, Zarządzania i HR, Serwisu oraz Technologii.
Organizatorzy wydarzenia we współpracy z Café Manggha oraz Modern Catering zapewnią wiele okazji do mniej lub bardziej formalnego networkingu, którego zwieńczeniem będzie After Party z widokiem na Wawel.

Poza doborem najważniejszych i przełomowych tematów biznesowych przedstawieni zostaną również wyjątkowi dostawcy i ich pomysły na wsparcie restauracji w różnych aspektach. To oni, jako partnerzy restauratorów, managerów, sommelierów, kelnerów i szefów kuchni, wnoszą wiedzę i wyjątkową dodaną wartość biznesową. W gronie Partnerów Biznesowych znaleźli się Evian i Badoit, Kruszwica, Winterhalter, Aviko, Bidfood Farutex, Bonduelle, illy, Liebherr, AGIW, Winne Pola, mProfi, Skarby Serowara, Gastronomiczna Grupa Zakupowa, Dziamski Studio oraz Show Case Media.
 
Komunikację natomiast wspierają zaangażowani Partnerzy Medialni. Piszą o nas: Hotelarz, Restauracja, Poradnik Restauratora, Akademia Kulinarna, Kuchnia. Magazyn dla smakoszy, Klub Szefów Kuchni, magazyn Lounge, Noble Concierge, Kraków Network, ICE Kraków, Restaurant Week Polska, Kobiety i Wino oraz portale: newsgastro.pl, Vinisfera.pl, Have a Bite Kraków, papaja.pl, Smażymy, Dania Kontra Ania.



 

*
Organizatorem wydarzenia jest zespół profesjonalistów MADE (www.madesolutions.com.pl) wyspecjalizowanych w organizacji kampanii, wydarzeń oraz projektów edukacyjnych i doradczych w branży HORECA. Agnieszka Małkiewicz, Zarząd MADE (specjalizacja marketing i PR) i Katarzyna Derdzińska, Zarząd MADE (specjalizacja HR, psychologia i rozwój biznesu) łączą siły z liderami branży, tym razem w Polsce Południowej.

Biznesowe Spotkanie Gastronomiczne „BĄDŹ 3 KROKI PRZED I ZARABIAJ”  
DATA: 18.06.2018
START: godz. 09.00
MIEJSCE: Muzeum Sztuki i Techniki Japońskiej Manggha, ul. M. Konopnickiej 26, Kraków



*
Od Made Food & Horeca Solutions  
Jesteśmy zespołem wyspecjalizowanym w budowaniu przewagi rynkowej naszych klientów i rozwoju biznesu w branży HORECA. Wspieramy naszych partnerów (restauracje, hotele i dostawców) w rozwiązywaniu problemów w zakresie zarządzania ludźmi (HR), podpowiemy, jak zwiększyć obroty (Rozwój biznesu) i znamy sprawdzone sposoby, jak skutecznie przykuć i utrzymać uwagę ich klientów (Marketing).  Wyróżnia nas dogłębna znajomość trendów oraz branży w Polsce i na świecie, sieć kontaktów oraz bezpośredni dostęp do wiedzy naszych ekspertów – najskuteczniejszych praktyków i biznesmenów na rynku HORECA. Sprawnie łączymy wiedzę i praktykę z obszarów HR, Marketing & PR, rozwoju biznesu i sprzedaży. Gdy przystępujemy do kreowania rozwiązań myślimy strategicznie i procesowo, dążymy do synergii.
MADE RESTAURANT to m.in. cykl spotkań lokalnych oraz rozmów z liderami restauracji i biznesów gastro na terenie całej Polski. Za cel stawiamy profesjonalizację branży i biznesowy wzrost zaangażowanych uczestników. W 2018 roku po raz kolejny odwiedzimy Kraków, Warszawę, Poznań, Trójmiasto i Wrocław. Poprzez działania ogólnopolskie podejmujemy się kreowania wzorców, zapewniamy dostęp do wiedzy najlepszych na rynku praktyków oraz stosowanych przez nich dochodowych rozwiązań i dobrych praktyk biznesowych. Zachęcamy do dialogu restauratorów, dostawców, szefów kuchni, managerów i kelnerów.
 
MADE SOLUTIONS: http://madesolutions.com.pl/
MADE PROGRESS: http://madeprogress.pl/
MADE RESTAURANT: https://maderestaurant.pl/
MADE TALKS: http://madetalks.pl/